Jednoduchý recept

Ďábelské fazole

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65849
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

200 g Anglická slanina
3 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
4 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Lečo sterilované
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 401kJ
17% Sacharidy 60 g
38% Tuky 29 g
25% Sodík 506 mg
33% Bílkoviny 19 g

Ďábelské fazole postup přípravy receptu:

1

Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)

2

Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.

3

Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Ďábelské fazole
Opravdu výborné blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept