Jednoduchý recept

Česnekový chléb s nivou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 65868
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
3 ks Ciabatta
70 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
120 g Sýr Niva (Rokfór)
150 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 459kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
16% Sodík 313 mg
9% Bílkoviny 5 g

Česnekový chléb s nivou postup přípravy receptu:

1

Měkké máslo vyšleháme se strouhaným sýrem, utřeným česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Vše vyšleháme do krémova.

2

Ciabatty nakrájíme na 20 plátků. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem, potřeme je máslovou směsí a posypeme parmazánem.

3

Zapékáme v troubě 10 minut maximálně.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Česnekový chléb s nivou
Výborný chléb

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept