Recept

Dušené kedlubny se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 6587
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
400 g Kedlubna
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 725kJ
4% Sacharidy 13 g
18% Tuky 13 g
5% Sodík 108 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušené kedlubny se smetanou postup přípravy receptu:

1

Kedlubny očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. V rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny a opečeme po všech stranách. Potom zaprášíme moukou, podlijeme vodou, osladíme, a udusíme do měkka. Nakonec přimícháme kyselou smetanu a dochutíme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept