Kuře na kmíně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuře na kmíně
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 6588 |
Ingredience
2 ks | Cibule |
2 ks | Jablka |
1 kávová lžička | Kmín celý |
1 ks | Kuře |
1 ks | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Zelí hlávkové červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 28g |
---|---|
Cholesterol | 318,8mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 86,5mg |
Vitamín E | 1,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jablka, Kmín celý, Kuře, Sůl, Zelí hlávkové červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pivo tmavé 10% 3,7% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuře na kmíně postup přípravy receptu:
1 | Kuře očistíme, zevnitř i zvenku osolíme a posypeme kmínem. |
2 | Naplníme jablky na dílky a svážeme kuchyňskou nití. |
3 | Vložíme do předehřáté remosky nebo trouby a obložíme cibulí |
4 | na dílky, po 5-10 minutách pečení podlijeme asi třetinou piva, |
5 | zbytkem podlíváme během pečení. |
6 | Posledních 15 minut pečení rozložíme kolem kuřete dušené červené |
7 | zelí. Podáváme s knedlíky. |