Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65881
Kategorie: Brambory

Ingredience

500 g Brambory
2 ks Cibule
250 g Fazole bílé sterilované
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Saturejka
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Uzené maso vařené
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,197 kcal
Kilojoule 5 007kJ
13% Sacharidy 46 g
132% Tuky 99 g
8% Sodík 160 mg
34% Bílkoviny 19 g

Fazolový hrnec postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat, cibuli nakrájíme najemno, uzené maso nakrájíme na kostičky.

2

Na oleji osmažíme uzené maso, přidáme cibuli, chvíli restujeme. Poté osolíme a okořeníme.

3

K masu vsypeme brambory, přelijeme vodou a dusíme do měkka. Krátce před koncem dušení přidáme okapané fazole, necháme prohřát a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept