Jednoduchý recept

Makedonský salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65884
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule červená
2 ks Feferony
2 ks Kapie
0,5 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Majolka
3 ks Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
250 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 565kJ
5% Sacharidy 19 g
34% Tuky 26 g
209% Sodík 4 g
32% Bílkoviny 18 g

Makedonský salát postup přípravy receptu:

1

Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, kapie a salám na nudličky, feferonky drobně posekáme.

2

Všechny suroviny v míse dobře promícháme a v lednici necháme přes noc vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept