Jednoduchý recept

Mleté řízky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65899
Kategorie: Maso

Ingredience

3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
1 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
120 g Sýr Eidam cihla 40%
1 polévková lžíce Tvaroh jemný
1 ks Vejce slepičí
800 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 966kJ
1% Sacharidy 4 g
74% Tuky 56 g
12% Sodík 245 mg
82% Bílkoviny 46 g

Mleté řízky postup přípravy receptu:

1

V míse zpracujeme mleté maso s tvarohem, vejcem, solamylem, strouhankou, solí a pepřem.

2

Z hmoty tvarujeme menší placičky, obalujeme v hladké mouce a klademe do pekáče s olejem.

3

V troubě předehřáté na 170 °C pečeme zhruba patnáct minut.

4

Na závěr poklademe řízečky plátky sýra a necháme v troubě roztavit. Podáváme zakapané výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept