Jednoduchý recept

Kuřecí křidýlka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65903
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kg Kuřecí křídla
100 ml Olej rostlinný
Na marinádu
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Estragon
100 ml Mléko kefírové
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 246kJ
1% Sacharidy 2 g
75% Tuky 56 g
15% Sodík 309 mg
111% Bílkoviny 62 g

Kuřecí křidýlka postup přípravy receptu:

1

Bylinky posekáme najemno, česnek nakrájíme na tenké plátky, citronovou kůru nastrouháme.

2

Křidýlka omyjeme, oddělíme poslední díl, který nepoužijeme.

3

V míse smícháme kefír s ostatními surovinami na marinádu, ve které ze všech stran obalíme křidýlka. Naskládáme je např. do pekáče, přikryjeme fólií a necháme v lednici přes noc marinovat.

4

Do rozpáleného oleje vkládáme marinovaná křidýlka a na mírném plameni smažíme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept