Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 6591
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 dl Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
400 g Okurka salátová
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
30 g Sádlo škvařené
1 ks Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 944kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
4847% Sodík 97 g
16% Bílkoviny 9 g

Okurkový nákyp postup přípravy receptu:

1

Salátové okurky oloupeme a nastrouháme. Ze sádla a mouky připravíme jíšku, přidáme mléko, žloutek a povaříme. Vychladlý bešamel promícháme s nastrouhanými okurkami, osolíme, okořeníme mletým pepřem, přidáme nakrájenou zelenou petrželovou nať a žloutky, promícháme a nakonec zlehka přimícháme tuhý sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Směs dáme do vymazané nádoby a uvaříme ve vodní lázni nebo upečeme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept