Jednoduchý recept

Rybičková pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65921
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
100 g Majonéza
4 ks Okurky nakládané
2 ks Sardinky v oleji
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 305kJ
11% Sacharidy 41 g
45% Tuky 34 g
215% Sodík 4 g
39% Bílkoviny 22 g

Rybičková pomazánka postup přípravy receptu:

1

Z rybích konzerv vylijeme tuk a rybičky rozmačkáme v misce vidličkou. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, najemno nasekaná vejce (předem uvařená natvrdo), hořčici a nakonec vmícháme majonézu.

2

Vše dobře zamícháme a necháme vychladit.

3

Podáváme na čerstvém chlebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Rybičková pomazánka
Tuto pomazánku dělám každý týden blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept