Recept

Banány s rumem a skořicí pečené na grilu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6593
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

4 ks Banány
1 polévková lžíce Cukr třtinový
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Rum
1 kávová lžička Skořice mletá
400 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 728kJ
21% Sacharidy 75 g
16% Tuky 12 g
4% Sodík 83 mg
10% Bílkoviny 6 g

Banány s rumem a skořicí pečené na grilu postup přípravy receptu:

1

Banány šikmo nakrájíme na cca 2,5cm silné plátky. Smícháme šťávu z limety, cukr, rum a skořici. Do směsi vložíme banány, obalíme je a rozdělíme na čtverce alobalu. Rohy alobalu spojíme a pevně přeložíme.

2

Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min.

3

Banány podáváme horké s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Poznámka

Při přípravě v troubě pečeme 15-20min při 200C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept