Jednoduchý recept

Pečený česnekový humus

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65941
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 ks Česnek
1 kávová lžička Chilli papričky - vločky
2 polévková lžíce Citronová šťáva
450 g Fazole bílé sterilované
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka Tahini
1 kávová lžička Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 819kJ
7% Sacharidy 27 g
9% Tuky 6 g
10% Sodík 207 mg
17% Bílkoviny 10 g

Pečený česnekový humus postup přípravy receptu:

1

Česnek si připravíme den předem. Můžeme ho péct zároveň s jiným pokrmem. Seřízneme mu špičku tak, aby řez odhalil všechny stroužky. Pečeme na 200 °C zabalený v alobalu 1 hodinu.

2

Druhý den česnek vymačkáme. Smícháme ho s rozmixovanými fazolemi a poté přidáme všechny ostatní suroviny. Promícháme.

3

Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Pečený česnekový humus
love Musím vyzkoušet

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept