Jednoduchý recept

Tymiánový camembert s česnekem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65946
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
240 g President Camembert linea
2 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
7% Sacharidy 24 g
7% Tuky 6 g
14% Sodík 271 mg
25% Bílkoviny 14 g

Tymiánový camembert s česnekem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Camembert nařízneme shora na mřížový vzor. Posypeme ho tymiánem a naskládáme na něj česnek nakrájený na plátky. Zastříkneme olejem a položíme na plech vyložený pečícím papírem.

3

Pečeme 15 minut.

4

Bagetu nakrájíme na plátky a naskládáme ji kolem sýra. Zapečeme ještě na 5 minut.

5

Ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Tymiánový camembert s česnekem
Camembert miluji a tento recept musím vyzkoušet :)

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept