Recept

Zapékané zelené fazolky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 6595
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

600 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 dl Mléko polotučné
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
3 polévková lžíce Strouhanka
1 ks Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 866kJ
4% Sacharidy 15 g
16% Tuky 12 g
3235% Sodík 65 g
23% Bílkoviny 13 g

Zapékané zelené fazolky postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolky očistíme, nakrájíme na kousky dlouhé 3 až 4 cm a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené fazolky dáme do vymazané ohnivzdorné mísy a posypeme strouhankou a nastrouhaným ementálským sýrem. Vejce rozšleháme s mlékem, mletým pepřem a nasekaným čerstvým koprem, zalijeme fazolky a zapečeme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept