Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6596
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Citrony
250 g Krevety tygří - loupané
150 g Kuřecí prsa
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
200 ml Olej rostlinný
100 ml Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 792kJ
13% Sacharidy 47 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 219 mg
64% Bílkoviny 36 g

Tempura postup přípravy receptu:

1

Do remosky nalijeme 1 cm vrstvu oleje, přiklopíme a zapneme.

2

Prošleháme vejce, mouku, sůl a tolik vody, aby vzniklo řídké těsto. Namáčíme do něj krevety, zeleninu nakrájenou tyčinky a maso nakrájené na proužky, ihned vkládáme do oleje.

3

Smažíme dozlatova, necháme okapat na ubrousku.

4

Podáváme s citrónem a sojovou omáčkou k namáčení tempury.

Poznámka

Krevety zbavíme střívka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept