Gervais pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Gervais pomazánka
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 65974 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
0,5 ks | Cibule |
1 ks | Jablka |
1 polévková lžíce | Kapary sterilované |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
150 g | Sýr Lučina - termizovaný |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 185kJ
5% Sacharidy 18 g
27% Tuky 21 g
22% Sodík 444 mg
16% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 149,8mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 69,7mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,9mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jablka, Kapary sterilované, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Sýr Lučina - termizovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Gervais pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Do misky nastrouháme oloupané jablko a cibuli, přebytečnou tekutinu slijeme. |
2 | Přidáme lučinu a vše dobře promícháme. Pomazánku podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nadrobno nasekané kapary. |
Za tenhle recept děkuji! je skvěly