Jednoduchý recept

Česnekovo-máslový steak s Pico de Gallo

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65979
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Avokádo
4 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
2 ks Hovězí steak libový
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
8 ks Tortilla

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 891kJ
8% Sacharidy 29 g
14% Tuky 10 g
6% Sodík 125 mg
7% Bílkoviny 4 g

Česnekovo-máslový steak s Pico de Gallo postup přípravy receptu:

1

Steaky necháme 30 minut před přípravou odležet v pokojové teplotě.

2

Mezitím si připravíme Pico de Gallo: Rajčata nakrájíme na plátky, odstraníme semínka a poté je nakrájíme na menší kousky. Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, koriandr nasekáme a smícháme s rajčaty. Osolíme a opepříme podle chuti. Dáme stranou.

3

Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.

4

Steaky osolíme a opepříme podle chuti. Smažíme je 3 minuty z každé strany (záleží na tloušťce steaků).

5

Mezitím si ze změklého másla a utřeného česneku připravíme česnekové máslo.

6

Hned jak steaky vyjmeme z pánve, položíme je na talíř a rozdělíme na ně česnekové máslo.

7

Steaky podáváme s Pico de Gallo, avokádem a tortillami, které jsme mohli nahřát na pánvi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Česnekovo-máslový steak s Pico de Gallo
Výborný steak :)

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept