Zdravý recept

Pomerančové fíky s medem pečené na grilu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6601

Ingredience

8 ks Fíky čerstvé
4 polévková lžíce Mascarpone
4 polévková lžíce Med včelí
1 ks Pomeranče

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
17% Sacharidy 61 g
10% Tuky 8 g
0% Sodík 8 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pomerančové fíky s medem pečené na grilu postup přípravy receptu:

1

Z pomeranče vylisujeme šťávu a nastrouháme kůru.

2

Fíky rozkrojíme na poloviny, rozdělíme je řeznými plochami nahoru na čtverce alobalu, pokapeme pomerančovou šťávou, medem a posypeme kůrou z pomeranče. Rohy alobalu spojíme a přeložíme.

3

Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min nebo v troubě předehřáté na 200C 10-15min.

4

Podáváme horké s mascarpone.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept