Jednoduchý recept

Domácí česnekové krutony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66017
Kategorie: Rizota

Ingredience

4 stroužek Česnek
500 g Chléb toastový
1 kávová lžička Koření Italia
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
13% Sacharidy 48 g
20% Tuky 15 g
38% Sodík 768 mg
20% Bílkoviny 11 g

Domácí česnekové krutony postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 170 °C.

2

Chléb nakrájíme na malé kostičky a dáme je na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme je olivovým olejem a rozpuštěným máslem, posypeme utřeným česnekem, solí, pepřem a italským kořením.

3

Promícháme rukama, aby byly všechny krutony obalené.

4

Pečeme 15-20 minut dozlatova.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept