Jednoduchý recept

Sladce pikantní pomeranče pečené na grilu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6602

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr třtinový
1 kávová lžička Kardamom
4 ks Pomeranče
2 kávová lžička Sherry brandy

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 113 kcal
Kilojoule 473kJ
8% Sacharidy 28 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Sladce pikantní pomeranče pečené na grilu postup přípravy receptu:

1

Pomeranče oloupeme a dužinu nakrájíme na plátky silné cca 2,5cm. Smícháme brandy a cukr, do směsi vložíme plátky pomerančů a obalíme.

2

Rozložíme je na čtverce alobalu, posypeme kardamomovými tobolkami, rohy alobalu spojíme a přeložíme.

3

Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min nebo v troubě předehřáté na 200C cca 10-15min.

4

Pomeranče podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept