Recept

Bulka s trhaným vepřovým

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 430 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 420 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (3%)
ID receptu: 66022
Kategorie: Rizota

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kmín drcený
2 polévková lžíce Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
100 ml Majonéza
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks paprička jalapeňo
1 polévková lžíce Paprika sladká mletá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
8 polévková lžíce Petržel - nať
50 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
50 ml Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová plec
16 ks Žemle tmavá

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 564kJ
9% Sacharidy 33 g
26% Tuky 20 g
6% Sodík 124 mg
27% Bílkoviny 15 g

Bulka s trhaným vepřovým postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso omyjeme ve vodě a osušíme. Vetřeme do něj sůl a pepř.

2

V malé misce smícháme kmín, oregáno a papriku. Touto směsí posypeme vepřově maso a nakonec potřeme olivovým olejem.

3

Maso dáme do pekáče, přidáme najemno nasekanou jalapeňo, cibuli i stroužky česneku. Podlijeme pivem a pomerančovou šťávou. Pečeme na 120 °C asi 7,5 hodin. Podle potřeby můžeme podlít vodou. Pak zvýšíme teplotu na 180 °C a pečeme půl hodiny.

4

Vytáhneme z trouby a necháme pár minut odpočívat, poté maso natrháme vidličkami. Promícháme ho s výpekem.

5

Bulky rozpůlíme a rozdělíme do nich trhanou masovou směs. Doplníme majonézou a nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept