Jednoduchý recept

Vepřový guláš II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6603

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 176kJ
1% Sacharidy 4 g
55% Tuky 41 g
16% Sodík 326 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřový guláš II postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme očištěnou a drobně rozkrájenou cibuli. Omyté, očištěné a na kostky nakrájené maso přidáme na osmahnutou cibuli, osolíme a okořeníme. Z počátku dusíme maso bez podlévání a jakmile se vlastní šťáva z masa vysmahne, podléváme po malých dávkách horkým vývarem nebo vodou. Guláš bude tak šťavnatý.

2

Jakmile je maso měkké, šťávu vysmahneme až na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a ještě chvilku dusíme.

Poznámka

Jako přílohu podáváme rýži, brambory, noky anebo těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept