Jednoduchý recept

Zapečený česnekový naan

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66031
Kategorie: Rizota

Ingredience

3 stroužek Česnek
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Oregano sušené
3 ks Placka naan
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 101 kcal
Kilojoule 423kJ
1% Sacharidy 2 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 197 mg
1% Bílkoviny 0 g

Zapečený česnekový naan postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme a promícháme s oreganem, které jsme promnuli v prstech, aby uvolnilo vůni.

2

Máslo rozpustíme a potřeme jím naan ze všech stran.

3

Naan potřeme také česnekovou směsí, osolíme a na 5 minut zapečeme na grilu nebo v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept