Jednoduchý recept

Jarní avokádový toast s vejcem a pažitkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66048
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Avokádo
1 polévková lžíce Chilli papričky - vločky
300 g Chléb toastový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Pažitka
7 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 714kJ
14% Sacharidy 49 g
22% Tuky 17 g
61% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Jarní avokádový toast s vejcem a pažitkou postup přípravy receptu:

1

Plátky toastového chleba opečeme dohněda.

2

Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.

3

Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.

4

Vejce osmažíme jako volské oko. Posadíme je na toast, posypeme pažitkou a chilli a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept