Jednoduchý recept

Dýňová buchta s čokoládovými kousky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 66065
Kategorie: Rizota

Ingredience

150 g Čokoládové kousky
150 g Cukr krupice
110 g Cukr třtinový
150 g Dýňové pyré
0,5 kávová lžička Hřebíček mletý
1 kávová lžička Kypřící prášek do pečiva
227 g Máslo čerstvé
256 g Noe Pšeničná mouka hladká světlá
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
1,5 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,8 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 827kJ
6% Sacharidy 21 g
17% Tuky 13 g
4% Sodík 87 mg
2% Bílkoviny 1 g

Dýňová buchta s čokoládovými kousky postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřeme na 180 °C.

2

Ve velké míse smícháme mouku, skořici, zázvor, nové koření, hřebíček, kypřící prášek a sůl.

3

Máslo vyšleháme s oběma cukry do pěny. Cukry by se měly rozpustit. Poté přidáme vejce, vanilku a dýňové pyré. Když se směs kompletně spojí, vmícháme suché ingredience.

4

Nakonec přimícháme ještě čokoládové kousky, jednu třetinu si dáme stranou.

5

Těsto nalijeme do vyšší pečící formy o velikosti cca 32 x 22 cm. Posypeme zbylou čokoládou a pečeme 30-35 minut.

6

Podáváme po vychlazení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept