Jednoduchý recept

Mini bylinkové fritatas

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66085
Kategorie: Rizota

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
7 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
4 polévková lžíce Sýr kozí
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 094kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
55% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Mini bylinkové fritatas postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Ve velké míse vyšleháme vejce, sůl a pepř. Přidáme nasekanou bazalku, nadrobený kozí sýr a strouhaný parmazán. Tuto směs rozdělíme do pečící formy na muffiny (pokud máte už starší formu nebo méně kvalitní formu, vyložte tuto formu pečícím papírem). Každý jeden důlek na muffiny naplníme jen do 2/3 výšky formy.

3

Pečeme 10-12 minut, dokud vejce neztuhnou.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Fritatas skvěle chutnají s čerstvým pečivem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Mini bylinkové fritatas
Skvělé smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept