Jednoduchý recept

Trhané kuřecí maso

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Trhané kuřecí maso 5 1
Celkový čas: 370 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 360 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66087
Kategorie: Rizota

Ingredience

3 polévková lžíce Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
6 ks Kuřecí stehna
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Salsa rajčatová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 392kJ
1% Sacharidy 3 g
49% Tuky 36 g
33% Sodík 656 mg
98% Bílkoviny 55 g

Trhané kuřecí maso postup přípravy receptu:

1

Kuřecí stehna zbavíme kůže a kostí – vyřízneme je ale tak, abychom získali z každého stehna jeden kus masa vcelku. Osolíme a opepříme je z obou stran.

2

Do hrnce dáme olivový olej a salsu a stehna a na velmi mírném plameni vaříme 5-6 hodin.

3

Poté kuře odstavíme a až bude trošku vystydlé, roztrháme ho dvěma vidličkami podle toho, jak jdou vlákna masa.

Poznámka

Takovým masem můžeme plnit sendviče, hamburgery nebo tortilly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
kopacka
Trhané kuřecí maso
Trvá to dlouho, ale výsledek stojí za to!

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept