Recado Rojo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Recado Rojo
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 6617 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
6 ks | Česnek |
3 polévková lžíce | Koření Achiote Condimento |
1 polévková lžíce | Med včelí |
2 polévková lžíce | Ocet vinný |
1 polévková lžíce | Olej olivový |
3 polévková lžíce | Pomerančová šťáva |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 42,5mg |
Vláknina | 354,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Med včelí, Ocet vinný, Pomerančová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Koření Achiote Condimento nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Recado Rojo postup přípravy receptu:
1 | Česnek prolisujeme, spolu se všemi ostatními přísadami spolu promícháme a marinádu použijeme k nakládání masa. |
2 | Vepřové maso 8hodin před grilováním, kuřecí prsa 4hodiny předem, ryby 30min a garnáti 2hodiny předem. |