Recept

Květák s rajčatovým protlakem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6629

Ingredience

2 ks Květák
50 g Olej stolní
10 g Petržel - nať
0,1 l Protlak rajčatový
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 292kJ
9% Sacharidy 34 g
22% Tuky 16 g
17% Sodík 345 mg
24% Bílkoviny 14 g

Květák s rajčatovým protlakem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Květák uvaříme do poloměkka, necháme odkapat a rozebereme jej na růžičky.

2

V kastrolu zpěníme tuk, osmažíme jemně nakrájený česnek, přidáme květák, petrželku a rajčatový protlak. Podlijeme trochu vývarem z květáku, udusíme v troubě a pokrm dochutíme.

3

Podáváme na míse se sýrem nakrájeným na nudličky a s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept