Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6639

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Fazole bílé
200 g Hrášek mražený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
4 ks Rajčata
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
150 g Těstoviny konzumní
1,5 l Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

71% Kalorie 1,402 kcal
Kilojoule 5 866kJ
61% Sacharidy 221 g
34% Tuky 26 g
96% Sodík 2 g
143% Bílkoviny 80 g

Zeleninová všehochuť postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a nakrájíme cibuli.

2

Řapíky celeru zbavíme tuhých vláken a na kousky nakrájíme.

3

Fazole propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

4

Osmahneme na másle cibuli, nasekaný česnek a kousky celeru.

5

Podlijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a 5 minut vaříme.

6

Spaříme rajčata, sloupneme je a dužinu nakrájíme na kousky.

7

Do polévky přidáme rajčata, hrášek a kolínka a vaříme,

8

dokud nejsou těstoviny hotové.

9

Osolíme a opepříme.

10

Polévku podáváme posypanou strouhaným sýrem a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept