Jednoduchý recept

Polévka Hartovnica

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 6656
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 l Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 865kJ
5% Sacharidy 19 g
13% Tuky 10 g
14% Sodík 282 mg
19% Bílkoviny 10 g

Polévka Hartovnica postup přípravy receptu:

1

Osolenou vodu uvedeme do varu, vsypeme mouku a šleháme. Z mouky se mohou utvořit jemné hrudky.

2

Nakonec polévku doplníme mlékem a povaříme.

3

Před podáním do polévky vlijeme rozpálenou slaninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept