Jednoduchý recept

Černá chlebová polévka s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 667
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

250 g Chléb konzumní
1 l Hovězí vývar základní
100 g Klobása Dunajská
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 306kJ
9% Sacharidy 33 g
17% Tuky 12 g
36% Sodík 718 mg
28% Bílkoviny 16 g

Černá chlebová polévka s klobásou postup přípravy receptu:

1

Chléb nalámeme na malé kousky a necháme mírně rozvařit v hovězím vývaru.

2

Osolíme, okořeníme mletým pepřem a muškátovým květem.

3

Klobásu nakrájíme na kolečka, osmažíme a vkládáme do talířů.

4

Přelijeme polévkou a posypeme strouhaným chlebem, který nejprve osmažíme na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept