Jednoduchý recept

Vepřový guláš se zeleninou a rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6674
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
8 ks Paprika zelená
1 ks Petržel - nať
6 ks Rajčata
300 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 ks Sůl
600 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 112kJ
21% Sacharidy 75 g
46% Tuky 34 g
4851% Sodík 97 g
58% Bílkoviny 33 g

Vepřový guláš se zeleninou a rýží postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 1 cm.

2

Očištěnou cibuli nakrájenou na drobno zpěníme na sádle, přidáme pokrájené maso, osmahneme, osolíme, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Omyté papriky zbavené semínek, rozkrájené na proužky, oloupaná, rozkrájená rajčata přidáme k masu a přisypme přebranou, dobře vypranou a spařenou rýži. Dle chuti přisolíme a dusíme, až vše bude měkké.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept