Recept

Kuřecí vývar s ovesnými vločkami a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6679

Ingredience

1 polévková lžíce Hrášek
80 g Kuřecí prsa
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Ovesné vločky
1 ks Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 448kJ
2% Sacharidy 8 g
234% Tuky 175 g
2% Sodík 47 mg
18% Bílkoviny 10 g

Kuřecí vývar s ovesnými vločkami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme s natí petrželky.

2

Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Když je maso hotové vyjmeme jej a do vývaru dáme mrkev, hrášek a ovesné vločky. Vaříme dokud zelenina nezměkne.

3

Poté rozmixujeme a přidáme lžičku slunečnicového oleje.

Poznámka

Maso můžeme použít k přípravě jiného pokrmu nebo uchovat do druhého dne v lednici

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept