Recept

Polévka z červené řepy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 668

Ingredience

1 kávová lžička Cukr třtinový
5 dl Mléko kefírové
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
500 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 804kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
15% Sodík 292 mg
13% Bílkoviny 7 g

Polévka z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Řepu oloupeme, nakrájíme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a necháme dobře provařit.

2

Po uvaření řepu scedíme, odvar zahustíme jíškou a dle chuti přidáme cukr a necháme povařit.

3

Přidáme mléko s rozmíchanou hladkou moukou a necháme přejít varem. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept