Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 670

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 ks Petržel - nať
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 dl Zakysaná smetana
10 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 792kJ
9% Sacharidy 32 g
35% Tuky 26 g
39% Sodík 773 mg
48% Bílkoviny 27 g

Žampionová polévka postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme, nakrájíme a podusíme je na rozpáleném másle, přisypeme nasekanou petrželku.

2

Ze sádla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji hovězím vývarem nebo vodou, přidáme do ní žampiony a vše necháme povařit. Osolíme a opepříme.

3

Připravíme si houskové knedlíčky. Ty pak zavaříme v polévce a na závěr zalijeme kyselou smetanou.

Poznámka

Dohledej recept \\"Houskové knedlíčky\\"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept