Jednoduchý recept

Bejlík z husích prsou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6708
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
400 ml Hovězí vývar základní
800 g Husí prsa
100 g Husí sádlo
1 kávová lžička Sůl
120 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 845 kcal
Kilojoule 3 537kJ
3% Sacharidy 11 g
103% Tuky 77 g
23% Sodík 464 mg
45% Bílkoviny 26 g

Bejlík z husích prsou postup přípravy receptu:

1

Husí prsa připravíme den předem tak, že je protkneme kousky česneku a čerstvého zázvoru.

2

Následující den připravíme. Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova. Podlijeme vývarem, vložíme prsa orestovaná na troše sádla a v rozehřáté troubě dusíme doměkka. Ochutíme solí. V průběhu podléváme vývarem.

Poznámka

Jako přílohu použijeme vařené brambory a kysané zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept