Jednoduchý recept

Pohanková kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 673

Ingredience

250 g Pohanka
120 g Slanina vepřová
50 g Sádlo škvařené
120 g Sýr Brynza

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 315kJ
13% Sacharidy 45 g
47% Tuky 35 g
13% Sodík 254 mg
31% Bílkoviny 18 g

Pohanková kaše postup přípravy receptu:

1

Spaříme pohanku vřelou vodou, ztratí tím hořkou chuť.

2

Potom ji opereme, opečeme na tuku, zalijeme vodou a dáme udusit do trouby. Nemícháme s ní, zůstane nám tak celá.

3

Podává se s brynzou nebo s rozpuštěnou slaninou.

Poznámka

Brynza nebo slanina

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept