Recept

Sachrový dortový korpus

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6749

Ingredience

100 g Cukr krupice
30 g Kakao - prášek
60 g Mouka polohrubá
60 g Máslo čerstvé
5 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,579 kcal
Kilojoule 6 605kJ
47% Sacharidy 167 g
116% Tuky 87 g
20% Sodík 398 mg
96% Bílkoviny 54 g

Sachrový dortový korpus postup přípravy receptu:

1

Máslo ušleháme do pěny a přidáme polovinu cukru a kakaový prášek. Za stálého šlehání přidáváme postupně žloutky.

2

V čisté nádobě ušleháme pevný sníh z bílků a postupně do něj zašleháme zbylý cukr. Máslový krém smícháme se sněhem a přisypeme mouku.

3

Těsto naplníme do dortové formy a pečeme v mírné troubě. Když dort vyběhne, dopékáme v teplejší troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept