Jednoduchý recept

Grilované mořské plody

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6762

Ingredience

500 g Chobotnice
500 g Krevety tygří - loupané
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
500 g Sépie
200 g Sýr Feta
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 332kJ
3% Sacharidy 10 g
45% Tuky 34 g
56% Sodík 1 g
126% Bílkoviny 71 g

Grilované mořské plody postup přípravy receptu:

1

Zapálíme a rozehřejeme venkovní gril.

2

V míse smícháme olej, drcený česnek, osolíme a opepříme a do směsi naložíme mořské plody.

3

Poté je rozložíme na gril a opékáme 15-20min.

4

Mezitím nakrájíme na kostičky sýr a smícháme s trochou oleje. Grilované mořské plody smícháme se sýrem, dozdobíme petrželkou a ihned podáváme. Jako přílohu použijeme čerstvé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept