Jednoduchý recept

Hořčičná marináda na maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 6788
Kategorie: Marinády

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice kremžská
4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Med včelí
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Pivo tmavé 10% 3,7% obj.

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 299kJ
3% Sacharidy 11 g
2% Tuky 2 g
2% Sodík 38 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hořčičná marináda na maso postup přípravy receptu:

1

Všechny ingredience postupně smícháme.

2

Marinádu používáme na nakládání vepřového masa před grilováním.

Poznámka

Do marinády nakládáme vepřové maso 4-6 hodin před grilováním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept