Recept

Vepřová panenka plněná sušenými švestkami s povidlovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6793

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Máslo čerstvé
1 ks Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
50 g Povidla švestková
1 ks Sůl
4 ks Vepřová panenka
0,3 l Víno červené
150 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

117% Kalorie 2,305 kcal
Kilojoule 9 645kJ
10% Sacharidy 34 g
281% Tuky 211 g
3266% Sodík 65 g
111% Bílkoviny 62 g

Vepřová panenka plněná sušenými švestkami s povidlovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Vepřové panenky očistíme a protkneme sušenými švestkami bez pecek. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji po všech stranách. Vložíme na pekáč, dáme do trouby a upečeme. Z cukru připravíme tmavší karamel, zalijeme vínem, a svaříme s povidly na hustší omáčku, do níž vložíme zbytek sušených švestek opečených na másle. Dochutíme. Hotovou panenku přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept