Pangasius na zelenině - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pangasius na zelenině
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 6795 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 hrst | Bazalka |
1 ks | Cibule |
3 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
600 g | Pangasius - filety |
1 špetka | Pažitka |
250 g | Zeleninová směs jarní - mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 3,6mg |
Draslík | 37,5mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 17,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Cibule, Olej stolní, Pažitka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pangasius - filety, Zeleninová směs jarní - mražená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pangasius na zelenině postup přípravy receptu:
1 | Osolíme rybí filety a v mouce smíchané s nasekanými bylinkami je obalíme. |
2 | Z obou stran osmahneme na pánvi a přikryeme pokličkou, aby nevychladly. |
3 | Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme a přidáme zmrazenou zeleninu. |
4 | Osmahneme, vložíme na filety a pod pokličkou krátce dusíme. |