Jednoduchý recept

Candát s máslem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6798

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 874 kcal
Kilojoule 3 658kJ
9% Sacharidy 32 g
26% Tuky 19 g
44% Sodík 872 mg
261% Bílkoviny 147 g

Candát s máslem postup přípravy receptu:

1

Rybu zbavíme šupin, omyjeme důkladně ve studené tekoucí vodě, zalijeme vývarem, přidáme nastrouhanou cibuli a všechno koření a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme cca 20min.

2

Poté rybu vyjmeme, podáváme přelitou horkým máslem a nasekanou petrželkou.

3

Jako přílohu použijeme např. vařené brambory nebo salát z brambor.

Poznámka

Použijeme rybu o hmotnosti cca 1,5kg

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept