Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 6835
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 stroužek Česnek
40 g Cibule
0,8 l Hovězí vývar základní
200 g Hrášek
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
60 g Šunka dušená
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 497kJ
20% Sacharidy 72 g
32% Tuky 24 g
35% Sodík 697 mg
39% Bílkoviny 22 g

Benátské rizoto postup přípravy receptu:

1

Na rozpuštěném másle zpěníme nakrájenou cibuli, plátky česneku a jemně nakrájenou šunku.

2

Potom přidáme přebranou, propláchnutou a spařenou rýži, hrášek, vše zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a udusíme v troubě doměkka.

3

Nakonec každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept