Recept

Mléčná polévka s cibulí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6837
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
2,8 l Mléko polotučné
1 špetka Sůl
40 g Sýr Ementál (Primátor)
40 g Sýr Parmezán
2 ks Vejce slepičí
200 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 076kJ
18% Sacharidy 65 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 260 mg
66% Bílkoviny 37 g

Mléčná polévka s cibulí postup přípravy receptu:

1

Žemli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle.

2

Osmažené žemle vrstvíme v polévkové míse s rozšlehanými vejci a nastrouhaným sýrem. Vrstvy nejméně 2x opakujeme. Mísu potom vložíme do vodní lázně.

3

Cibuli zpěníme na másle, rozvaříme ji v osoleném mléce a rozmixujeme ji nebo prolisujeme. Uvedeme do varu a v míse přelijeme žemle s vejci a sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept