Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 6844

Ingredience

100 g Bešamel
250 g Hovězí uzený jazyk
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
0,5 dl Víno červené
1 ks Žampiony čerstvé
1 dl Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,350 kcal
Kilojoule 5 648kJ
5% Sacharidy 20 g
101% Tuky 76 g
40% Sodík 797 mg
258% Bílkoviny 145 g

Jazyková pěna postup přípravy receptu:

1

Velmi jemně umeleme vařený hovězí jazyk, přidáme bešamel, na kousky nakrájený, na víně podušený žampión, rozmixujeme. Zašleháme tekutý aspik, smetanu, sůl, pepř a přendáme do formy nebo misky vylité studeným aspikem.

2

Necháme v chladu ztuhnout. Vyklopíme a nakrájíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept