Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6846
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

250 g Játra husí
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sherry brandy
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2 dl Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,346 kcal
Kilojoule 5 630kJ
6% Sacharidy 21 g
59% Tuky 45 g
49% Sodík 975 mg
381% Bílkoviny 214 g

Pěna z husích jater postup přípravy receptu:

1

Vařená nebo dušená játra prolisujeme, osolíme, opepříme, přilijeme brandy a studený, tekutý aspik, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu.

2

Formu vylijeme studeným aspikem a po ztuhnutím naplníme pěnou.

3

V lednici necháme ztuhnout, vyklopíme a nakrájíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept