Křupavé jednohubky z filetů pangasia - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Křupavé jednohubky z filetů pangasia
Křupavé jednohubky z filetů pangasia
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 6849 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 špetka | Kmín celý |
1 polévková lžíce | Koření Staročeské |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
400 g | Pangasius - filety |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,7mg |
Draslík | 0,9mg |
Vláknina | 42,0mg |
Vitamín A | 0,6mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pangasius - filety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Koření Staročeské nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Křupavé jednohubky z filetů pangasia postup přípravy receptu:
1 | Filety pangasia opláchneme vodou a osušíme. |
2 | Nakrájíme na kousky, osolíme, přidáme kmín a staročeské koření. |
3 | Na rozpáleném oleji osmahneme rybu poprášenou moukou a ihned podáváme. |