Jednoduchý recept

Holandský prejt

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 6852

Ingredience

3 ks Jitrnice domácí
200 g Sýr Gouda 30%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 587 kcal
Kilojoule 2 458kJ
6% Sacharidy 21 g
52% Tuky 39 g
2% Sodík 41 mg
72% Bílkoviny 41 g

Holandský prejt postup přípravy receptu:

1

Oloupeme jitrnice, nakrájíme a rozmačkáme do mísy.

2

Přidáme celá vejce a nastrouhaný sýr.

3

Promícháme, přendáme do zapékací mísy a upečeme dozlatova v předehřáté troubě.

4

Poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept